fredag den 18. november 2011

Vinderen er udtrukket

Lodtrækningen foregik ved at jeg skrev navnene på de, der havde tilmeldt sig give-awayen  på nogle sedler, og så blev min søster sat til at udtrække en vilkårlig seddel.
Det er mig derfor en fornøjelse at annoncere, at vinderen af november måneds give-away blev Fru Knudsen med bloggen   Strikketøjet. Tillykke til fru Knudsen.  Hvis du sender mig din adresse, vil jeg fluks sende dig din nye nøglering.
Og til alle I andre: fortvivl ej.
December måneds give-away er allerede i støbeskeen - dvs. sat på strikkepindene.  Og mere siger jeg ikke nu. 
Og min kære veninde Hanne har ganske ret: jeg er færdig med baby trøjen fra Drops, som jeg strikkede til min kollega. Trøjen blev jeg færdig med i toget forleden, og den er nu vasket og presset og lagt på kollegaens skrivebord, hvor hun forhåbentlig finder den mandag morgen. Desværre var hun ikke på arbejde idag, for jeg havde ellers glædet mig til at give trøjen til hende.  Trøjen er strikket i str. 2 år, og den lille Petra er pt. 1 år. Og jeg må tilstå at jeg tror den er noget stor i størrelsen. Så der vil gå lidt tid inden lille Petra rammer trøjens pasform. Tror jeg.
Nu har jeg dels fået min (anden) søsters julegave på strikkepindene. Den vender jeg tilbage med. Og dels har jeg december måneds give-away igang. Også den vender jeg tilbage til (den 2. dec, så hold øje.
Da jeg kom hjem forleden mødtes jeg af dette syn i Aalborg Lufthavn, der tilsyneladende er i julehumør.
Kufferterne kom ud af kaminen - hvorfor de ikke blev fulgt af julegaver, ved jeg ikke.  :o)

1 kommentar:

Fru Knudsen sagde ...

Ih hvor var jeg heldig, tænk at vinde en så unik nøglering - TAK!
Jeg har ikke din mail, men min er Birgit_k@knudsen.mail.dk, så hvis du sender en mail, så sender jeg adr. tilbage, vil bare ikke så gerne offentligegøre adr. i det åbne rum