onsdag den 23. november 2011

jeg var så heldig

Jeg var så heldig at vinde 2 ebøger hos http://stiebitz.blogspot.com/ forleden. Desværre kan jeg ikke finde ud af at linke til Vidunderlige univers' billede af ebøgerne - ellers ville jeg jo have pralet med at vise jer billeder af bøgerne.
Men måske kender I dem ? Det er Tina Dalbøges to bøger 'cool julepynt' og 'hyggelig julepynt' - og de bøger kan jeg simpelthen godt anbefale jer at investere i. De kan ses og også købes hos Tina Dalbøge på hendes blog, dvs hos www.TinaDalboge.dk.
Der er masser af inspiration til anderledes og sjov julepynt - lavet af naturlige materialer (meget af det kan hentes i køkkenet), vatrondeller etc.
Skulle I komme I det kreative hjørne og få lyst til at lave julegaver til hospitalsindlagte børn kan jeg anbefale at kigge indenfor hos  frejvald.blogspot.com.  Jeg synes det er en rigtig god idé Mette Frejvald der har fået, og vil gerne støtte op om den.
Jeg lagde hovedet i blød, for jeg må indrømme, at jeg ikke lige kunne nå at strikke/hækle noget til børnene (for ideen er, at gaverne skal være hjemmelavede). Men jeg har lavet nogle billeder som jeg tror er velegnede, og dem vil jeg sende til Mette Frejvald. Eller måske ham her vil levere ?  ;o)
Strikketøjet går alt for langsomt fremad, (der skulle gerne ligge en klar søster-trøje juleaften), men nu har jeg i stedet fået lavet julekalendere.
Mon vi når det altsammen inden jul ?
hilsen Mona

4 kommentarer:

Fru Knudsen sagde ...

godt at høre, at du også har været heldig. God idé med noget til de hospitalsindlagte børn. Og godt at blive færdig med trøje siger min erfaring mig

vidunderlige univers sagde ...

dejligt at du blev glad for bøgerne.. Ja de er altså super cool med de ideer hun finder på, Tina Dalbøge.. Osse en go ide at støtte projektet med de hospitals børn...:0)
Ha en dejlig dag:0)
KH Iben

Fru Olsen sagde ...

Bøgerne ser sjove ud og du var heldig. Sikke fine sokker du får lavet. Jeg har også i tidens løb lavet et hav af hjemmefutter i Fritidsgarn - det fungerer supergodt til netop det.
Godt initiativ med gaver til hospitalsindlagte børn - her må jeg dog fravælge, det kan jo ikke nytte, at jeg også ender derinde :-)

Vibekes lille ullne sagde ...

Så fine premier, gratulerer! E-bøker er morsomt og inspirerende juleideer er ikke dumt i disse tider. God weekend! :)