torsdag den 22. september 2011

Kom forbi Bettekun


 Igår, da jeg alligevel kørte igennem Års, havde jeg bestemt mig for at lægge vejen omkring 'Bettekun' i Gislum.

Bettekun er jeg blevet bekendt med her gennem bloggen. Jeg har her kunnet læse, at Mette, der driver 'Bettekun' bl.a. forhandler garn fra Geilsk.
En anden blogger, 'Strikke-feen' havde strikket trøjen D-vitamin fra Ravelry. Det er en ret flot og anvendelig model, så jeg lod mig inspirere af Strikkefeen og købte samme opskrift. (kan ses på strikkefeen. blogspot.com)

Så nu manglede jeg bare  garn ..

Strikke-feen havde netop brugt Geilsk den 3 trådede uld/bomuld i denne opskrift, så det var oplagt at kigge på det nu jeg var i Bettekun.

Jeg skal lige sige, at opskriften på D-vitamintrøjen er på engelsk og i engelske mål, så der skal lige regnes om.
Det lykkedes mig at nøjes med at købe garn til én trøje - der var ellers mange flotte farver at vælge imellem. Der er jo altid postordresalg at vende tilbage til, nu hvor jeg har set farverne.

 Mette fortalte i øvrigt, at hun på lørdag har strikkecafé med Karen Klarbæk. Hold evt. øje med arrangementerne i Bettekun på bettekun.blogspot.com.

Blusen med tulipanmønsteret, som jeg har skrevet om, skrider ligeså stille fremad.  Men jeg har opdaget en fejl. Dem jeg har vist den til siger, at det ikke er noget man lægger mærke til. Men jeg ved den er der, og det generer mig. Nu er jeg i et dilemma: det har taget en hulens tid at strikke trøjen, og jeg vil gerne snart være færdig. Skal jeg lade fejl være fejl og afslutte? eller skal jeg trævle det meste af rygstykket op for at rette den (incl. mønsterfeltet).

Jeg fik meget klar besked igår af min læsegruppe: nu må jeg lære at leve med at alting ikke bliver så perfekt ! de synes det var direkte dumt, hvis jeg gav mig til at trævle op for den lille ting, som ingen alligevel så ..!

Den må jeg lige forhandle lidt med mig selv.
Det er jo faktisk rigtigt, at jeg kan bruge den til at bearbejde mig selv lidt.
Sokkerne herunder er strikket i eskimogarn fra Drops, og opskriften er også fra Drops. Det er nogle gode varme sokker til efterår og vinter - og også gode til hjemmesokker. OG en glimrende julegaveidé.

Ingen kommentarer: